Vraag en Antwoord

Terug

Vraag en Antwoord

Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Mocht uw vraag hier niet tussen staan neemt u dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Levert Roma Projects ook inclusief de koudetechniek?

Nee, Roma produceert, levert en monteert vanuit de eigen fabriek en met eigen projectteams. We doen dit voor de isolatiebouw van geconditioneerde ruimten zoals koelcellen, vriescellen, koelhuizen en vrieshuizen exclusief de koelinstallatie. Het leveren of installeren van koel-, verwarming- verlichting- en andere (elektrische) installatietechnische apparatuur behoort niet tot onze activiteiten. Koeltechniek is een activiteit en expertise die koudetechnische installateurs verrichten. Wel bouwt Roma isolatiesystemen in opdracht van en in samenwerking met koudetechnische installatiebedrijven, (hoofd)aannemers of rechtstreeks voor eindgebruikers.

Levert Roma Products ook bedrijfsdeuren uit voorraad?

Roma Products levert niet uit voorraad. Wel leveren wij aan klanten bedrijfsdeuren met standaard afmetingen. U kunt bij ons ook maatwerk geïsoleerde bedrijfsdeuren laten produceren. Wij produceren en assembleren zelf de deurbladen en kozijnen prefab voor de montage op locatie.

Koelcel of vriescel bouwen: waar moet ik op letten?

Het bouwen van een koelcel, vriescel of andere geconditioneerde ruimte is een specialisme. Inventarisatie is hierbij een vereiste.

Bent u op zoek naar meer informatie over isolatiesysteembouw voor een koelcel of vriescel of andere geconditioneerde ruimte? Vraag de gratis tips aan.

Geschikte bedrijfsdeur kiezen: waar moet ik op letten?

Kijk vóóraf bij een verbouw of nieuwbouw goed naar de interne logistiek. Stel u zelf vragen:

 • zijn er temperatuurverschillen tussen de ruimten?
 • voor wie of wat is de doorgang bestemd?
 • zijn er eisen qua brandwerendheid of dampdichtheid?
 • hoe groot moet de deuropening zijn?
 • hoe intensief wordt deze deuropening gebruikt?

 • Maak op basis van de antwoorden een bewuste keuze: waar én welke bedrijfsdeuren u toepast.
  Vaak zijn er nog meer factoren van belang of een combinatie van eisen en wensen wat de juiste complexer maakt. Roma Products helpt u bij het maken uw keuze.

  Deuren en ramen overzicht

  Waarom kiest u voor Roma?

  Alles onder één dak pakket: één totaalconcept, met één aanspreekpunt, inclusief garanties en onderhoud

 • Meest uitgebreide organisatie in Nederland voor isolatiesysteembouw

 • Bedrijfsdeuren, luiken, omkastingen en zetwerk produceren wij zelf en op maat voor u, aansluitend op onze isolatiebouw tot in detail

 • 40 jaar expertise in het produceren, monteren én onderhouden. Uitgebreider advies. Wij nemen de details vóóraf met u door en wijzen u op de valkuilen. Engineering in 3D en met prototypen.
  Samen met u realiseren wij de best passende oplossing

 • Technisch verantwoorde bouwmaterialen en onderhoudsarme details. U heeft profijt van een duurzamer product en een beter rendement

 • Financiële zekerheid van de onderneming en betrouwbaarheid: afspraak is afspraak.

 • Wat is de levertijd van een isolatiebouw project?

  De isolatiesysteembouw projecten in behandeling starten met een voorbereidingfase van meestal 6 weken. Deze fase gebruiken wij voor het tekenwerk, bestellingen van de isolatie- bouwmaterialen en productie van bedrijfsdeuren en zetwerk in onze fabriek.

  Afhankelijk van het soort project, de grootte en de montageplanning, is deze voorbereidingstijd variabel. Een goede voorbereiding, doordachte planning en korte lijnen met ons eigen projectteam levert u meer rendement op. U vermindert de doorlooptijd van uw project en voorkomt onnodige meerwerk kosten.

  Levert Roma Projects ook isolatiepanelen zonder montage?

  Nee, wij leveren geen (2e-hands) isolatiepanelen voor projecten aan andere isolatiebouwbedrijven of particulieren. Wij zijn geen isolatiebouwmaterialenhandel maar een aannemer voor de complete isolatiebouw. Onze organisatie is geheel ingericht op de combinatie van levering inclusief montage van eigen merk isolatiebouwmaterialen voor isolatiebouw projecten.

  Staat uw vraag er niet bij?

  Ga dan naar ons contact formulier en stel uw vraag, wij helpen u graag verder.

  Contact formulier

  Bekijk ook:

  Home Projects

  Home Products

  Downloads