Blog/Nieuws

Terug

Blog/Nieuws

Uitbreiding échte Bakker Piet Kerssens BV

Bakkerij Kenis

Nieuwe schuimmachine in gebruik genomen

Nieuwbouw Biofreshi in Breda

Pure Ingredients te Belfeld

Archief

Blog/Nieuws

Klik hier voor aanmelden van onze nieuwsbrief

Uitbreiding échte Bakker Piet Kerssens BV

Echte Bakker Piet Kerssens is een ambachtelijke Brood- en Banketbakkerij en bestaat al sinds 1938. Vanaf het venten langs de deuren, is deze bakspecialist inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio, met winkels in onder meer Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef, Egmond Binnen, Heiloo, Assendelft, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Limmen, Zaandam en Wormerveer.

Bron foto's: www.giant.nl/project/grootschalige-verbouwing-piet-kerssens/

Trots om ons steentje te kunnen bijdragen aan dit familiebedrijf, kunnen we u via deze weg melden dat wij gaan starten met de uitbreiding op de locatie in Heiloo. Roma Nederland zal onder meer de buitengevels, brandwanden en buitendeuren verzorgen. Daarnaast zullen wij de inrichting van de bakkerij met diverse verwerkings- oven en expeditie ruimten, alsook de bouw van koel- en vriescellen gaan realiseren, met de benodigde schuif- draai en pendeldeuren van eigen fabricaat.

Zo zal het bedrijf in de toekomst de interne processen nog beter op elkaar af kunnen stemmen om de eigen winkels te kunnen bevoorraadden met al dat lekkers.

Website Piet Kerssens

gepubliceerd - maart 2023

Overig Blog/Nieuws

Bakkerij Kenis

De nieuwe bakkerij in Bree

Bakkerij Kenis is ontstaan in 1986 en de 2de generatie van familie Kenis zet nu koers richting de toekomst. Naast een 3 tal winkels is in Bree nu ook een productie bakkerij gerealiseerd.
Aangetrokken door de kwaliteit van de dagverse, ambachtelijke bakkerijproducten, met als specialisatie de Limburgse vlaai, bestaat het professionele klantenbestand onder meer uit: koude bakkers, horecazaken, rust- en ziekenhuizen. Naast de kwaliteit hebben zij met de slogan: “Zeg niet zomaar brood tegen een Kenis-brood” inmiddels iedereen weten te overtuigen.

Voor dit ambachtelijke familiebedrijf hebben wij een nieuwe bakkerij mogen realiseren in het Belgische Bree. Met behulp van adviesbureau Tenba is dit project bedacht en gebouwd, helemaal naar de wensen van de bakkers, met de optimale routing en productiemogelijkheden.

Roma Nederland heeft gebruik gemaakt van haar eigen foodcare bedrijfsdraaideuren en pendeldeuren evenals diverse kunststof ramen. De cellen, binnenwanden, voorzetwanden en het plafond zijn gebouwd met onze Roma-panelen, dikte 80 en 140 mm.

Naast kwaliteit is hier zeker ook duurzaamheid toegepast, afgestemd op de toekomst. Met gebruik van de modernste technieken kan er bijna volledig klimaatneutraal gewerkt worden.

Opdrachtgever en eindgebruiker:
www.bakkerijkenis.be
Bakkerij Adviesbureau Tenba:
www.tenba-bv.nl

Overig BlogNieuws

gepubliceerd - februari 2023

Nieuwe schuimmachine in gebruik genomen

Onze nieuwe schuimmachine is operationeel.
Deze machine is gekomen ter vervanging van de 47 jaar oude voorganger. De nieuwe machine werkt met zijn nieuwe techniek nog beter. Zo kan Roma zelf zijn deuren en panelen voor maatwerk omkastingen blijven schuimen en hierbij de hoogste kwaliteit schuim en isolatiewaarden waarborgen.

De nieuwe machine is een RIMSTAR SMART van Krauss Maffei die speciaal naar onze wensen is samengesteld.
Met een capaciteit tussen de 110 – 1300 g/s geeft deze machine ons maximale flexibiliteit.

Door de flexibele zwenkarm zijn beide persen zonder zware inspanning goed bereikbaar, wat de productiviteit vergroot.
Deze RIMSTAR SMART is geschikt voor een digitale productieomgeving en wordt via Teleservice ondersteund door Krauss Maffei.

Wij verwachten met deze nieuwe machine de toenemende vraag naar perfect geïsoleerde draai- en schuifdeuren voor de toekomst weer aan te kunnen.

Overig Blog/Nieuws

gepubliceerd - december 2022

Nieuwbouw Biofreshi in Breda

De perfecte match tussen klant, biologisch product en teler

8 jaar geleden startte voor BioFreshi het avontuur.
De kracht van het merk zit in de specialisatie op het gebied van Bio AGF.
Dagelijks wordt er gezocht naar de perfecte match tussen klanten, producten en telers.
BioFreshi Produce zoekt constant door naar nieuwe producten en nieuwe productgebieden en daarom is BioFreshi Produce toe aan een groter bedrijfspand waar alle facetten beter tot zijn recht komen.

Roma Nederland is medio oktober 2022 in opdracht van Jansen - Dongen begonnen met de nieuwbouw van het bedrijfspand in Breda.
Onze panelen en koelschuif- en koelhefdeuren gaan gebruikt worden voor binnenwanden en plafonds voor een gekoelde expositieruimte, diverse inpandige koelcellen en rijpkamers.

www.biofreshi.com
www.jansen-dongen.nl

Overig BlogNieuws

gepubliceerd - oktober 2022

Pure Ingredients te Belfeld

Onlangs heeft Roma de verbouwing afgerond van Pure Ingrediënts in Belfeld, vlakbij Venlo.

Pure Ingrediënts, geïnspireerd door uiteenlopende windstreken, produceert al sinds 1993 producten uit verschillende keukens die de basis vormen voor overheerlijke gerechten. Het bedrijf groeide - aanvankelijk onder de naam Mekkafood - al snel uit tot marktleider op de halal markt. Inmiddels is het aanbod van Pure Ingrediënts uitgegroeid tot een uniek merkportfolio met een toegankelijk assortiment voor iedereen die zo nu en dan iets anders op tafel wil.

Roma plaatste, in opdracht van Bouwbedrijf Willems uit Venlo, diverse wanden en deuren voor koel-, vriescellen, productie- en opslagruimtes. Onze foodcare bedrijfsdraaideuren en elektrische bediende vrieschuifdeur zijn ook hierin verwerkt.

www.wbbv.nl
www.pureingredients.eu

Overig Blog/Nieuws

gepubliceerd - oktober 2022

Terug

Top

Archief

This site is registered on wpml.org as a development site.