Blog/Nieuws

Terug

Blog/Nieuws

Oxin Growers – Barendrecht

Hoeksche Chips

Hoogvliet Bleiswijk nu BREEAM-NL Outstanding gecertificeerd met 93,7%

Unilever Foods Innovation Centre, Hive

Uitbreiding op Urk bij Seafresh

Archief

Blog/Nieuws

Nieuwe vacatures beschikbaar >>

Oxin Growers – Barendrecht

Sinds een aantal jaren is Oxin Growers in Barendrecht een partner waarmee we al vele mooie projecten gerealiseerd hebben.
Bij tal van fruittelers in heel Nederland hebben we al ontelbare koel- en gasdichte cellen mogen bouwen voor de opslag van o.a. hun appels of peren.

Bezoek de website van Oxin Growers

De O staat symbool voor de coöperatie die Oxin Growers is. De cirkel die de individuele telers met elkaar verbindt. Een solide organisatie waar we graag mee samenwerken.
Zo versterkt Oxin Growers de positie van aangesloten telers in de markt en biedt de coöperatie continuïteit.

Via Oxin Growers zijn we momenteel bezig bij een van haar leden met de bouw van 6 stuks Ultra Low Oxygen-cellen (U.L.O.), waarin straks de geplukte appels bewaard kunnen worden om daarna vers de winkels in te gaan.

Overig Blog/Nieuws

Hoeksche Chips

Inmiddels zijn wij gestart met het tekenwerk in voorbereiding op de nieuwbouw van verwerkings-, opslag- en facilitaire ruimten voor de Hoeksche Hoeve, de producent van Hoeksche Chips.

Zij telen, oogsten, snijden en bakken de chips op hun boerderij in het Zuid-Hollandse ’s-Gravendeel.

Bron foto's: www.hoekschechips.nl/

Deze authentieke chips moet u een keer geproefd hebben, een echte aanrader!
Neem eens een kijkje op hun website, www.hoekschechips.nl/ daar vindt je ook hun verkooppunten.

Overig Blog/Nieuws

Hoogvliet Bleiswijk nu BREEAM-NL Outstanding gecertificeerd met 93,7%

In het gigantische distributiecentrum van Hoogvliet in Bleiswijk van wel 6 voetbalvelden groot monteerde Roma, binnen en buiten, 90.000 m2 van haar isolatiepanelen, tientallen koel-, vries-, draai- en schuifdeuren en meer dan 20 kilometer zetwerk.

Duurzaam bouwen was van meet af aan het streven. Het gebouw is BREEAM-NL Outstanding gecertificeerd met een score van 93,7%.
Roma feliciteert Hoogvliet DC met dit geweldige resultaat.

Zie projectpagina van Hoogvliet Bleiswijk

Overig Blog/Nieuws

Unilever Foods Innovation Centre, Hive

Transformatie voedselsysteem

Hive is Unilever Foods Innovation Centre in Wageningen. Hun ambitie is om door innovatie wereldwijd verbetering aan te brengen in de manier van voedselproductie en consumptie. Waarom? Vele miljoenen mensen hebben geen toegang tot gezonde en/of genoeg voeding. Terwijl er tegelijkertijd ook een hoop voedsel nooit wordt opgegeten. Voeg daarbij overoogst, klimaatverandering, slechte eetgewoonten en obesitas. Dan is het duidelijk dat we het beter moeten doen.

Voedselvernieuwers

Met een bloeiend team van voedselexperts, onderzoekers, studenten van de Wageningen University Research en niet te vergeten liefhebbers van lekker eten, werken ze bij Hive aan een aantal van 's werelds grootste uitdagingen op het voedselgebied. In het energieneutrale state-of-art onderzoekscentrum staan food beleving en transparantie centraal. Naast verschillende soorten keukens is er ook een logistieke gang met koel- en vriescellen voor opslag van foodproducten.

Zie onze foodcare schuifdeur

Roma draagt hier aan bij

De koel- en vriescellen in de logistieke gang zijn op maat gebouwde opslagruimten. Automatisch bediende foodcare schuifdeuren zorgen voor een hermetische afsluiting. In het deurblad zijn foodcare vensters aangebracht voor visuele controle. In het foodlab monteerde Roma Projects tevens een beloopbaar plafond van 2400 m2. Zo levert Roma Projects indirect een mooie bijdrage aan het creëren en bewaren van foodinnovatie in optimale condities.

Overig Blog/Nieuws

Uitbreiding op Urk bij Seafresh

Sea Fresh is een toonaangevend bedrijf op het gebied van import, export en distributie van allerlei soorten verse vis. Sea Fresh ademt verse vis! Het assortiment is in grote lijnen in te delen in de categorieën: Noordzeevis, kweekvis, zoetwatervis, schaal- & schelpdieren en exotische vissoorten.

Voor bijna alle soorten verse vis kunt u bij Sea Fresh terecht: van kabeljauw tot snoekbaars en van zalm tot kreeft. Hun specialisme is verse geelvintonijn. Hiermee bedient Sea Fresh indirect een groot deel van de Nederlandse sushimarkt. Alle producten worden in eigen beheer verwerkt en vervolgens verpakt in tempex of kunststof grootverpakking.

Met hun eigen productiefaciliteiten op Urk kunnen zij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen. De processen en producten voldoen aan de hoogste eisen van voedselveiligheid en kwaliteit, waardoor Sea Fresh het IFS Higher Level certificaat draagt.

Voor deze mooie opdrachtgever mag Roma een grote uitbreiding gaan bouwen.
Via Bouwbedrijf De Zeewering gaan we (brandwerende) buitengevels plaatsen, alsmede de (brandwerende) binnenwanden en plafonds. Tevens worden ook onze foodsafe koelschuifdeuren, highcare bedrijfsdraaideuren en brandwerende koeldraaideuren in dit project verwerkt.

Overig Blog/Nieuws

Terug

Top

Archief