Blog/Nieuws

Terug

Blog/Nieuws

Nieuwbouw Scelta Products (SubZero) in Rilland

Fructura Expo 2022

Dé Fruitteelt Vakbeurs 2022, wij waren er ook!

Roma Nederland verder onder de Cold Care Group

AGF kennis(sen) dag bij Van Gelder Groente & Fruit Ridderkerk

Archief

Blog/Nieuws

Bekijk hier onze vacatures >>

Aanmelden nieuwbrief

Nieuwbouw Scelta Products (SubZero) in Rilland

Op het bedrijventerrein De Poort in Rilland bouwt Roma Nederland mee aan een nieuwe productielocatie voor Scelta Products. Zij produceren een mooie variatie van diepgevroren, gefrituurde groentesnacks. Roma is verantwoordelijk voor het vrieshuis met koel- en vriesruimtes.
Bouwbedrijf Vrolijk is opdrachtgever voor dit duurzame pand dat gebouwd wordt volgens de eisen van de BREEAM-NL 2020 Outstanding certificering en dat vooral te herkennen is aan het open karakter met de grote glazen puien waar het vele daglicht naar binnen stroomt.
Wij zijn trots om aan dit project te mogen meewerken!

Bekijk hier de bouwfoto's

Deze nieuwbouw met een prachtig buitengevel zal wordt gerealiseerd in Rilland, op nog geen 15 minuten rijden van hun hoofdvestiging in het Zeeuwse Kruiningen.

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Vrolijk - www.bbvrolijk.nl/
Eindgebruiker: www.sceltaproducts.com/

Overig Blog/Nieuws

Fructura Expo 2022

Fructura in Hasselt

Op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022 staat Roma weer op de driejaarlijkse vakbeurs voor hard en zacht fruit, de Fructura.

Wij, als specialist in het bouwen van ULO-cellen, laten u graag zien wat wij in huis hebben. Onze verkoopadviseurs staan klaar voor al uw vragen of kom gezellig langs voor een praatje en een drankje.
Al ruim 44 jaar bouwen wij ULO-bewaarcellen voor fruit op maat. Kom ook kijken en overtuig uzelf.

Fructura website

Locatie:
Trixxo Arena
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt (Belgë)
________________________________________

Roma stand: D11
________________________________________
Openingstijden:
Woensdag 18 mei 16:00 – 21:00 uur.
Donderdag 19 mei 10:00 – 19:00 uur.
Vrijdag 20 mei 13:00 – 21:00 uur.

Overig Blog/Nieuws

Dé Fruitteelt Vakbeurs 2022, wij waren er ook!

Wij waren er ook!

De Fruitteelt Vakbeurs is dé enige meerdaagse vakbeurs voor de professionele fruitteler. Bijna alle toeleveranciers en dienstverleners voor de fruitteelt zijn hier vertegenwoordigd. Netwerken en elkaar fysiek ontmoeten staan centraal.

Wij zijn een bekend gezicht in de wereld van de fruitteelt. Van ULO bewaarcellen tot grote distributiecentra, Roma bouwt al decennia hoge kwaliteit geïsoleerde opslag- en verwerkingsruimtes.

Expo Houten op 13 en 14 april 2022.

Ons bedrijf was te vinden bij stand 90. Wij vonden het heel leuk jullie daar te zien!

Overig Blog /Nieuws

Roma Nederland verder onder de Cold Care Group

10 maart 2022

Geachte heer, mevrouw,

Met genoegen breng ik u op de hoogte van de laatste ontwikkeling binnen Roma Nederland B.V.
De voorbije 44 jaar hebben wij Roma opgebouwd tot een aansprekende partner op de Nederlandse markt. Het wordt nu tijd om de volgende stap te gaan maken. Ik ben dan ook enorm verheugd u te kunnen verwijzen naar bijgevoegd persbericht, waarin wij aankondigen dat Roma Nederland B.V. per direct onderdeel gaat uitmaken van de Cold Care Group, een participatie van NewPort Capital.

De Cold Care Group richt zich op de isolatiesysteembouw van geconditioneerde bedrijfsruimten in heel Nederland en in toenemende mate ook in het buitenland.
De groep realiseert koel- en vrieshuizen en overige geconditioneerde ruimten voor bedrijven in de food-, pharma-, distributie- en transportsector. Naast Roma Nederland B.V. maakt ook K.I.M. Nederland deel uit van de Cold Care Group.

Zoals u weet ontwerpt en monteert Roma Nederland B.V. hoogwaardige sandwichpanelen binnen de geconditioneerde systeembouw en levert bijbehorende koel- en vriesdeuren en koel- en vriescontainers uit eigen productielocatie. Ook beschikt Roma over haar eigen service- en onderhoudsafdeling. Deze activiteiten passen naadloos binnen de visie en de toekomstplannen van de Cold Care Group.

Roma zal verder gaan als zelfstandig bedrijf binnen de Cold Care Group. Voor u als onze gewaardeerde relatie gaat er dan ook niets veranderen. Wij gaan gewoon door met realisatie van onze eigen (groei) plannen en het leveren van een excellente service aan onze klanten en partners.

Met vriendelijke groet,

Paul Pallandt
Commercieel directeur

Persbericht

AGF kennis(sen) dag bij Van Gelder Groente & Fruit Ridderkerk

De AGF-Kennis(sen)dag was op 22 maart 2022

Op de AGF-kennis(sen)dag was het mogelijk vertegenwoordigers te ontmoeten van bedrijven uit de AGF-branche.
Naast diverse sprekers zorgde Najib Amhali voor een gegarandeerde lach. Natuurlijk alles onder het genot van een natje en droogje.

Namens Roma waren onze commercieel directeur Paul Pallandt en bouwkundig verkoopadviseur Bart Hultermans aanwezig voor al uw vragen.

Wij zijn erg trots dat dit evenement plaatsvond bij Van Gelder Groente & Fruit waar Roma verantwoordelijk was voor een groot deel van de bouw. Dit distributiecentrum is extern en intern door ons voorzien van meer dan 13.000 m2 isolatiepanelen voor de gevels, werkruimtes, koel- en vriescellen met tal van geïsoleerde draai- en schuifdeuren.

Roma is al decennia de aangewezen partner als het om de juiste koel-, vries- of ULO-cellen gaat voor fruitbewaring. Elke klant heeft zijn eigen doel en wensen. Dus gaan wij samen op zoek naar de beste maatwerkoplossing.
Een aantal AGF-bedrijven waar wij recent ook gebouwd hebben zijn:

 • Fruity Pack - Rotterdam
 • Heemskerk Fresh & Easy - Rijnsburg, via De Vries en Verburg Bouw B.V.
 • Cruijssen Fruit - Dreumel, via Telerscoöperatie Oxin Growers U.A.
 • Van den Brink B.V. - ’t Goy

 • Overig Blog/Nieuws

  Terug

  Top

  Archief

  This site is registered on wpml.org as a development site.